Тема: -=Украинский Клан Рейнджеров=-=УКР=-
|
|
Всеодно. Покликав би мене: я б тобі феянином бувби  Але, звичайно, за скромну плату
|
|
Всеодно. Покликав би мене: я б тобі феянином бувби Але, звичайно, за скромну плату 
Добре. Готуйся. Тобі зараз зроблять операцію по зміні статі. А точніше тобі її взагалі видалять. Чи як його правильно сказати. Після цього пофарбуєшся. І ласкаво просимо до смене в Фотошоп Картинку
|
|
Еее ні я передумав... Сам роби собі операцію. І давай працюй над чемпіонатом, а не ти тут феян тероризіруєш!!
|
|
Та що Чемпіонат. 5 Нових медалей. І 6 Нових систем. І більше Медалей мені не дають. Облазив кучу систем. Де Домінатори не сильні
|
|
Я взагалі останні медалі дві заробив за те що я Блазера і Террона завалив. :cool:А систем 22 звільнив
|
|
А іще 3 де взяти. В тебе велика різниця в Системах і в Медальках
|
|
Мені в основному давали за завдання та квести. По-хіміч щось, придумай як його зробити і получиш ти свої медалі
|
|
Та строки Чемпіоната продовжили. Так щось може і придумаю
|
|
Та строки Чемпіоната продовжили. Так щось може і придумаю Так то добре! Ну бажаю успіху
|
|
А. Ти мені краще скажи де Медальки подоставати. А то я ніяк не можу їх знайти. До речі. Ти в інших конкурсах участі не береш? Про Фільми
|
|
Ні, кіна я не дивлюся.
|
|
Та чому? Хоч якийсь бал та й набереш. На рейтинг потрібно
|
|
Нехай вже за наступним разом, в мене зараз часу обмаль, вибачай!
|
|
А до вас за якими документами приймають? Бо чув, що безвізовий режим тут є? Правда, а чи брешуть. Я просто питаюсь, то так - для галочки...
|
|
|