|
Тема: -=Украинский Клан Рейнджеров=-=УКР=-
|
|
- Незнайка; - мило є, шампун є, шаурма э, мандарин свэжый падхади пакупай дарагой ; - Львів...;
|
|
|
Я не проти того щоб тебе прийняли
|
|
|
- Незнайка; - мило є, шампун є, шаурма э, мандарин свэжый падхади пакупай дарагой ; - Львів...; Если после спада сердца не будешь нарушать то я тоже за!
|
|
|
не обязуюсь))) но постараюсь... как карта ляжет. Но как видите пока всё тихо...
|
|
|
Всіх з днем Захисника Вітчизни!!
|
|
|
УКР помирає? 
|
|
|
Пропоную гру. Я називаю пісні виконавців. А ваше завдання співставити їх. Виконавці українські 1. Степ 2. Аква Віта 3. Фантом 2 4. Тарас Курчик 5. Made in Ukraine 6. The Wjo 7. Вечірня школа А. Україночка Б. Юний Лицар В. Забудь про все Г. А тепер усе інакше Д. Дівчина Африка Е. Зорі Є. Двоє
|
|
|
Пропоную гру. Я називаю пісні виконавців. А ваше завдання співставити їх. Виконавці українські Спасибо, хоть не спеть... А что мне будет если я не поленюсь погуглить? Без участия Поплавского и Тик, конкурс теряет истинный дух украинской эстрады
|
|
|
Е який. Тобі будеть особиста повага від всіх учасників Цього Клану. А Гуглити не потрібно
|
|
|
Ога, тілько я неймовірним зусиллям логіки збагнув, де там пісні, а де виконавці) Немог шось нормальне найти, Потапа чи хоч Сердючки? Гоніш бєса...
|
|
|
А я так і хотів. Чи хтось знаєть таких виконавців. А щодо запропонованих тобою виконавців то я їх не "переварюю"
|
|
|
Та нє гані, вони кльові!  А Квест Пістолз??? Це ж просто бомба!
|
|
|
|
|
|
ДМЦ слышал?
|
|
|
Ні не чув. Та якщо в Гуглі получиться знайти то може і прослухаю. А який у них стиль
|