Тема: Команда рейнджеров из UA
|
|
Ну конкретну адресу, пашпортні данні, фотографію в стилі "ню"... можна до пояса... Дублікат ключів можна буде вислати нам на поштову скриньку... Комсомол не проти ШО???!!! Який комсомол Космомол... От тому ти й безпартійний...
|
|
Це провокація. Я написав правильно. Мені хтось переправив повідомлення. Я буду скаржитися в Партію. Цих як їх
|
|
От чорт! А я так сподівалась, що ніхто не побачит моє фото у паспорті мабуть, треба піти нормальну фотографію опублікувати. а нащо вам мої ключі? Може, в мене їх немає. Може, у мене кодовий замок стоїть на дверях
|
|
а нащо вам мої ключі? Може, в мене їх немає. Може, у мене кодовий замок стоїть на дверях А який антивірус на ньому??? А??? А може ж ми для вашого ж добра хочемо... Захистити Вас... А Ви так відразу Розтріляти треба котЭ, слішком буйний Аяяй, як Вам не соромно... А глянути на Вас нам хочется лишень для того, щоб під час приходу Великого Єнота - Ви були в перших рядах  ... Це Велика честь і повага для кожного з нас !!!
|
|
Незнайкин кот, нікого не заплутуй.
|
|
Де ти таке найшов Розтріляти треба котЭ, слішком буйний
|
|
Та ніде.
|
|
Все ж находиться тутага... В плане "заплутуй"  Він цим просто провокує людей. Ну я попрошу...
|
|
У який. І хоче балатуватися на Голову Партії. Якщо вже зараз починає брехати. То що жеж тоді буде? Спочатку понабирає бутилок із водою. А потім і взвгалі продасть Партквитки хтозна кому. Голосуємо за Незнайкин кот як найкращого кандидата в чесні народні депутати
|
|
А тебе жеж немає в списку Команди. А чого. Давай приєднуйся
|
|
НАрод із Днем Конституції України вітаю
|
|
ура!
|
|
Таки-свято... Всіх вітаю
|
|
а ты Хто?
|
|
Я? Да так, в гости зашла а вообще, где-то на прошлой странице подавала заявку на вступление, вот.
|