Тема: -=Украинский Клан Рейнджеров=-=УКР=-
|
|
Шановне панство. Я як нащадок славного Козацького роду не можу не виконувати правил встановлених господарями. Тому буду радий брати участь у обговоренні питань які виникатимуть в цій темі
|
|
ну что же голосуем? я как уже сказал выше за!
|
|
Почему никто не голосует? 
|
|
|
|
|
|
Дякую панове. А чому біля мого профілю в темі немає належності до Клану. В налаштуванні я поставив
|
|
Дякую панове. А чому біля мого профілю в темі немає належності до Клану. В налаштуванні я поставив Там здається лише выдображається гільдія і команда(залежно від настройок!)
|
|
йцуйцу в твоем профиле есть принадлежность к клану в виде украинского флага  или я тебя не так понял?
|
|
или я тебя не так понял?  он имеет в виду отображение возле сообщений так как у команд...
|
|
а, дык кланы не отображаются  только в личном профиле
|
|
или я тебя не так понял?  он имеет в виду отображение возле сообщений так как у команд...
Про це я і запитував. А чому тута мало повідомлень. Окрім тих що про мене. Якісь теми потрібно створювати
|
|
Много народа ушло с форума  так, что теперь на вас новичках вся активность и держится
|
|
Много народа ушло с форума  у многих вон уже о наследниках заботы, а не о кланах
|
|
Вітаю вас земляки! В мене виникло бажання вступити в цей клан, що виражає нашу славну і духом не зламну націю!  Я Едуард, мені 15 років, народився і живу на нашій славній Україні! Сам я з Полтавської області! Ну то як, ви мене приймаєте?
|
|
|