Тема: Команда рейнджеров из UA
|
|
Сікраанец - наше все... бачив його розквіт = -9k , та занепад(банблін)... Позитивний перс...
|
|
Я тоже ЗА.
|
|
А ми як молодь голосувати маємо право? Не досвідчені іще ж ми. Але якщо що то я також ЗА
|
|
А что надо что-бы мои погоны украсили Звёздочки Проходить чемпионаты.
|
|
Привіт. А чому у мене зменшилася "Известность"? Чи вона в мене вона така і була. І що впливає "Известность" и "Карму"? Тобто на їхні показники
|
 | Demon |
| |
|
|
|
Тут теперь только на украинском можно общаться? )
|
|
Тут теперь только на украинском можно общаться? ) Ні, просто я, наприклад, завжди розмовляю українською мовою, тому мені погано на російській.
|
|
А я в різних конкурсах участь беру. А мені не дають звання. Чого на цій темі ніхто не пишеть. Я зараз як напишу. А потім після мене щоб було багато повідомлень. Ато що получається. Всі учасники інших Команд в свої Темах пишуть. А ми не пишемо
|
|
А я в різних конкурсах участь беру. А мені не дають звання. Все конкурсы, кроме чемпионатов, дают очки только в гильдию, поскольку повидимому в вашей гильдии погон нету, то гильдийского звания своего ты не видишь. А в команды очки дают только чемпионаты.
|
|
А я в різних конкурсах участь беру. А мені не дають звання. Все конкурсы, кроме чемпионатов, дают очки только в гильдию, поскольку повидимому в вашей гильдии погон нету, то гильдийского звания своего ты не видишь. А в команды очки дают только чемпионаты.
Спасибо за объяснение
|
|
Народ, вітаю всіх із набраними очками. А також із отриманими званнями
|
|
какими очками?
|
|
Ну як це якими. Мені жеж за щось дали пагони
|
|