|
Тема: Украино-Российские взаимоотношения
|
 | LeX |
| |
|
|
|
Раз уж существует данный раздел, предлагаю данную тему по этому очень щекотливому вопросу. Одну. Ибо хватит уже. Прошу форумчан (с оглядкой на уже завтрашнюю популярность сего форума) соблюдать все писаные и не писаные нормы морали. И быть толерантными друг к другу. А админов и модеров прошу всяческих нарушителей порядка и спокойствия повседневного общения, банить тут же, на месте. И быть жесткими к не допущению холиваров по данной теме. А еще… Мы как бы все Славяне. Да. P.S. Во время споров не забывайте, что кто-то всегда очень рад, когда русские и украинцы начинают ненавидеть друг друга!
|
|
|
Угу, приятных снов  майдаунам недобитым  - не захотели благоразумно принять меня  в вашу ублюдочно-русофобскую  баттхёртно-секточку неошухевичско-власовцев,  пеняйте чисто на себя теперь  (ну вот, а теперь можно и баиньки, хе-хе!)... 
|
|
|
Я по-собачьи не розумею Не знаю к кому ты обращался, но отвечу я... Вот и мы по-собачьи не понимаем. Будь добр выражаться по-русски! А не по фиг знает какому. Твои посты реально нечитабельны. А демотиваторы ЗАМЕНИ новостями или новостными лентами - хоть какая-то польза будет.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
А що, непогана ідея... Він навряд чи зрозуміє нашу рідну мову. 
"така самая біда у моїй корови має, бідна, язика і не знає мови..."
|
|
|
Чув цей анекдот. Актуально.
|
|
|
|
|
|
Угу, приятных снов майдаунам недобитым...
Я по-варварськи не розумію, Діма. Говори на людському, татаро-монгольська викидень.
|
|
|
не захотели благоразумно принять меня А ти взагалі-то просився? Я від тебе крім клейма "фашистський бандерівець, майдаун недобитий" нічого іншого не чув. Та й після тонни того лайна, що ти тут на нас лив тебе вже ніхто ніколи не прийме до наших рядів.
|
|
|
Занадто довге речення! Ватники не зрозумів довгих речень... Треба коротко: Діма - півень.
|
|
|
Зрозумів. Гугл не перекладає..
|
|
|
Скорректівано. Азаров
|
|
|
Збирається якось росіянин на захід України у справах… Колеги його наставляють: ти ж там тільки українською найчистішою говори, бо ж як дізнаються, хто ти є, то смерть мученицьку приймеш… Поїхав. Поки справи по славетному місту Львову вирішував, то й заблукав… Ну, нема чого робити — треба запитувати. Згадуючи настанови колег, звертається до дідуся, що саме поряд проходив: — Добродію, підкажіть-но, будьте ласкаві, де тутка останівка є? Дідусь, ласкаво обертаючись: — Зупинка за рогом, але ти, москалику, вже приїхав…
|
|
|
АААААААА Как же фигово,что могу в мову лишь частично,а ошибок при написании уйму совершу,на слух воспринимаю ещё куда ни шло,всё таки общность некоторых слов выручает,но с остановкой-зупинкой. Придётся пытаться в украинский при помощи гугла,глядишь и подучу,в нынешнее время лишним не будет : Ну ось, поки ви тут закидаєте Діму гадостями за те, що він російський патріот - "ватник", український уряд готується до повномасштабної війни за повернення Криму собі назад - адже не пустили на референдум провокаторів іноземних, от і не визнали підсумків. А у Порошенка руки зв'язані, адже він йшов на вибори з гаслами про унітарну Україну, та все ж є підозри на те, що зараз націоналісти стали т.зв. сірими кардиналами в уряді, і варто їм натиснути, як буде другий фронт атаки - на Кубань.
|